Kebaikan dan kepentingan kolagen

Leave a comment

January 13, 2013 by Miss Vita Corner

sila tengok gambarajah dibwh ni..tu dia antara kebaikan kolagen.. menegang, menyubur, mencerah,mengembalikan keanjalan, meningkatkan pergerakan, melembap, anti penuaan….  woww.. banyak bukan….. Kalau rasa berminat dengan Collagen Powder  Shaklee.. sila lah contact saya… I love it.. :)

Image

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow Me -Instagram-

- Tengok harga kat gambar tu. Mampu milik sangat kan? 1 set siap lengkap semuanya. Harga mcm tak percaya. Kurang dari RM1k.. eh.. Eh RM500 pon tak sampai utk 1 set penapis air? Biar betul? ;)
- Mudah dibawa ke mana saja. Portable :) nak bawak balik kampung (cuti raya), pegi jalan2, berkelah ke apa2 sajalah.. :) dah tak perlu beli air mineral berbotol-botol, menjimatkan bukan? ;)
- Mudah digunakan dan mudah dipasang. Tak perlu susah payah pasang ke sinki bagai.. hanya tuangkan saja air ke dalam jag, dan tak perlu tunggu lama.. air tu dah boleh terus diminum :)
- Rasa air yg sedap dan warna air pun jernih. Bagi mereka yg air kat rumah agak kuning, sangat disarankan guna penapis air ni. Anda lihat sendiri perbezaannya ;)
- Yang paling penting.. ia disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan2 cemar lain disamping mengekalkan kandungan mineral air yg sihat! Dan disahkan juga dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yg disebabkan oleh bahan sampingan klorin. - Tak payah cuci filter. Sebab setiap 303 liter (80 gelen) air hanya perlu tukar filternya saja. Senang kerja kan? ;) kalau filter lain kena basuh bila asal nampak kekuningan, penat kan? Yg ni tak perlu ;)
- Menjimatkan! Sekiranya anda penggemar air mineral dan suka beli air mineral berbotol-botol tu, cuba bandingkan bila guna penapis air ni. Dapat jimat banyak! Sebab hanya beberapa sen bagi seliter air. Ia berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan. - Canggih! Jag Air bermeter automatik pertama yg menunjukkan jumlah gelen air yg telah dituras-tidak memerlukan kuasa elektrik. Sekaligus menjimatkan kos dan tak perlu dimasak. :)
- Diiktiraf oleg Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA] yg ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.
- Menggunakan sistem Penuras Jag Air dengan blok-karbon isian semula yg pertama, di mana ianya dapat mengurangkan tinbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yg tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar. Bahasa mudah, mesra alam gitu ;) Whatsapp 013-4558183

#sayajual #shaklee  #sihat #bazaarpaknil #getcleanwater Perubahan sangat ketara kan? Dari air kuning dah jadi bersih, so rasa lebih yakin nak minum. Banyak kelebihan kalau beli set penapis air water pitcher ni. Yang pasti, siapa yg minum air tapis ni confirm cakap "sedap!".. ;) rasa air enak, air lebih bersih dan membantu kesihatan menjadi lebih baik. Jom dapatkan utk diri sendiri dan keluarga di kampung. Inbox/pm di Facebook atau whatsapp 013-4558183 utk sebarang pertanyaan atau order. :) #sayajual #suplemen #shaklee #makanantambahan #sihat #cantik #bazaarpaknil #shopping #getcleanwater Nak beli 1 set pon boleh, lagi bagus dan kesan lebih cepat. :) atau nak beli 2-3 barang jer, atau 1 jer pon boleh. Inbox saya di facebook bagi yg berminat, atau boleh juga whatsapp 013-4558183. Order cepat, dapat cepat, boleh guna cepat, boleh tengok kesan cepat. :) #sayajual #suplemen #shaklee #makanantambahan #sihat #cantik #bazaarpaknil #shopping #setkecantikan #putih #setkulitberminyak #kulitberminyak #setcerah #jimat #nutriwhite #enfuselle Nak beli 1 set pon boleh, lagi bagus dan kesan lebih cepat. :) atau nak beli 2-3 barang jer, atau 1 jer pon boleh. Inbox saya di facebook bagi yg berminat, atau boleh juga whatsapp 013-4558183. Order cepat, dapat cepat, boleh guna cepat, boleh tengok kesan cepat. :) #sayajual #suplemen #shaklee #makanantambahan #sihat #cantik #bazaarpaknil #shopping #setkecantikan #putih #setkulitberminyak #kulitberminyak #setcerah #jimat #nutriwhite #enfuselle ✔✔JOM SINGKIRKAN:- • Stroke
• Diabetes
• Kolestrol tinggi
• Penyakit Kardiovaskular ( Sakit Jantung)
• Tekanan Darah Tinggi
• Alzheimer atau nyanyuk
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
• Gout
• Letih,lemah badan
• Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut),KECANTIKAN
• Kanser dan tumor
• Katarak masalah mata
• Masalah saraf
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh
• Kencing manis
• Asma
• Ulser perut
• (Rokok) Perokok tegar
• Gastrik
• Resdung,alergi hidung
• (SLE) Pesakit SLE
• Tibi

Di Shaklee, satu produk yang berjaya mencetuskan revolusi terbaru iaitu anti penuaan selular VIVIX adalah jawapan untuk masalah-masalah di atas.
Di kala usia meningkat ini, pengambilan pelbagai jenis ubat atau vitamin menjadi sangat sukar.

TETAPI, anda hanya perlukan 1 SUDU KECIL VIVIX sahaja sehari. 1 BOTOL VIVIX UNTUK 2 BULAN..
MURAH dan Mudah sahaja bukan?! Apalah sangat untuk kesihatan tubuh badan kitakan ;) ==================
PROMOSI BULAN JULAI
================== Dengan pembelian 6 botol VIVIX, anda bakal menikmati pelbagai manfaat EXTRA! --> Free 1 botol vivix bernilai rm475
--> Free postage
--> Free Shaklee membership
--> Cash rebat rm241 ++
--> Peluang menjana pendapatan sehingga 6 angka hanya dari rumah

Jom hadiahkan VIVIX kepada orang tersayang kerana kesihatan mereka lebih BERHARGA. =========
CARA ORDER
========= Fb Page : https://www.facebook.com/VitaCorner?ref_type=bookmark 
Whatsapp : 013-4558183

#sayajual #suplemen #shaklee #makanantambahan #sihat #cantik #bazaarpaknil #shopping #setkecantikan #vivix #awetmuda #antipenuaan ✔✔JOM SINGKIRKAN:- • Stroke
• Diabetes
• Kolestrol tinggi
• Penyakit Kardiovaskular ( Sakit Jantung)
• Tekanan Darah Tinggi
• Alzheimer atau nyanyuk
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
• Gout
• Letih,lemah badan
• Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut),KECANTIKAN
• Kanser dan tumor
• Katarak masalah mata
• Masalah saraf
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh
• Kencing manis
• Asma
• Ulser perut
• (Rokok) Perokok tegar
• Gastrik
• Resdung,alergi hidung
• (SLE) Pesakit SLE
• Tibi

Di Shaklee, satu produk yang berjaya mencetuskan revolusi terbaru iaitu anti penuaan selular VIVIX adalah jawapan untuk masalah-masalah di atas.
Di kala usia meningkat ini, pengambilan pelbagai jenis ubat atau vitamin menjadi sangat sukar.

TETAPI, anda hanya perlukan 1 SUDU KECIL VIVIX sahaja sehari. 1 BOTOL VIVIX UNTUK 2 BULAN..
MURAH dan Mudah sahaja bukan?! Apalah sangat untuk kesihatan tubuh badan kitakan ;) ==================
PROMOSI BULAN JULAI
================== Dengan pembelian 6 botol VIVIX, anda bakal menikmati pelbagai manfaat EXTRA! --> Free 1 botol vivix bernilai rm475
--> Free postage
--> Free Shaklee membership
--> Cash rebat rm241 ++
--> Peluang menjana pendapatan sehingga 6 angka hanya dari rumah

Jom hadiahkan VIVIX kepada orang tersayang kerana kesihatan mereka lebih BERHARGA. =========
CARA ORDER
========= Fb Page : https://www.facebook.com/VitaCorner?ref_type=bookmark 
Whatsapp : 013-4558183

#sayajual #suplemen #shaklee #makanantambahan #sihat #cantik #bazaarpaknil #shopping #setkecantikan #vivix #awetmuda #antipenuaan

Blog Stats

  • 12,938 hits
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 231 other followers

%d bloggers like this: