Kebaikan dan kepentingan kolagen

Leave a comment

January 13, 2013 by Miss Vita Corner

sila tengok gambarajah dibwh ni..tu dia antara kebaikan kolagen.. menegang, menyubur, mencerah,mengembalikan keanjalan, meningkatkan pergerakan, melembap, anti penuaan….  woww.. banyak bukan….. Kalau rasa berminat dengan Collagen Powder  Shaklee.. sila lah contact saya… I love it.. :)

Image

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow Me -Instagram-

Alhamdulillah... :) walaupun GLA Complex ni bukan ubat, hanya supplement saja tapi ternyata boleh membantu! Ni dia lagi testimoni ;) So bagi mereka yg nak berbaloi-baloi better grab 6 botol terus bulan ni sbb dapat free sebotol, dan jimat! Bila lagi nak jimat kalau tak di bulan promosi? ;) terutama mereka yg nak merancang hamil, atau nak cantikkan kulit (nak kulit glowing2), nak jaga kecantikan dan kesihatan dalaman serta luaran, yg period tak stabil dan sakit sangat masa period (PMS) tu..... saya sarankan sangat ambik kesempatan bulan ni dapatkan 6 botol GLA Complex percuma 1 botol (7botol). Tips nak mengandung dgn GLA? Yg tu saya bagi lepas beli, jgn risaulah ;) lepas bersalin boleh sambung consume GLA ni so apa yg bazirnya? Bonus lagi banyak sebab u target nak 1, tapi 3-4 kebaikan yg datang. :) Inbox (mesej) di facebook atau whatsapp ke 013-4558183 utk sebarang pertanyaan atau order. :) #sayajual #suplemen #shaklee #makanantambahan #sihat #cantik #bazaarpaknil #shopping #setkecantikan #GLAComplex Hari ni saya free. Sedia utk menjawab sebarang pertanyaan di inbox facebook atau whatsapp. Sekiranya anda ada apa2 pertanyaan mengenai GLA Complex atau mana2 produk Shaklee, sila inbox/pm di facebook atau whatsapp ke 013-4558183. :) Selamat pagi dan salam 1 Syawal :) Pagi ni mandi syampu rambut dgn syampu terbaik Shaklee ni, pastu rapikan dengan perapi.. guna 1 set ni setiap hari, asyik nak cium jer rambut.. rambut wangi dan tebal di hari raya ;) tiada lagi masalah rambut gugur :) #sayajual #suplemen #shaklee #makanantambahan #sihat #cantik #bazaarpaknil #shopping #setkecantikan #prosante #setrambutgugur #syampu #perapi #scalptreatment Salam AidilFitri Maaf Zahir & Batin dari saya sekeluarga. :) - Tengok harga kat gambar tu. Mampu milik sangat kan? 1 set siap lengkap semuanya. Harga mcm tak percaya. Kurang dari RM1k.. eh.. Eh RM500 pon tak sampai utk 1 set penapis air? Biar betul? ;)
- Mudah dibawa ke mana saja. Portable :) nak bawak balik kampung (cuti raya), pegi jalan2, berkelah ke apa2 sajalah.. :) dah tak perlu beli air mineral berbotol-botol, menjimatkan bukan? ;)
- Mudah digunakan dan mudah dipasang. Tak perlu susah payah pasang ke sinki bagai.. hanya tuangkan saja air ke dalam jag, dan tak perlu tunggu lama.. air tu dah boleh terus diminum :)
- Rasa air yg sedap dan warna air pun jernih. Bagi mereka yg air kat rumah agak kuning, sangat disarankan guna penapis air ni. Anda lihat sendiri perbezaannya ;)
- Yang paling penting.. ia disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan2 cemar lain disamping mengekalkan kandungan mineral air yg sihat! Dan disahkan juga dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yg disebabkan oleh bahan sampingan klorin. - Tak payah cuci filter. Sebab setiap 303 liter (80 gelen) air hanya perlu tukar filternya saja. Senang kerja kan? ;) kalau filter lain kena basuh bila asal nampak kekuningan, penat kan? Yg ni tak perlu ;)
- Menjimatkan! Sekiranya anda penggemar air mineral dan suka beli air mineral berbotol-botol tu, cuba bandingkan bila guna penapis air ni. Dapat jimat banyak! Sebab hanya beberapa sen bagi seliter air. Ia berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan. - Canggih! Jag Air bermeter automatik pertama yg menunjukkan jumlah gelen air yg telah dituras-tidak memerlukan kuasa elektrik. Sekaligus menjimatkan kos dan tak perlu dimasak. :)
- Diiktiraf oleg Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA] yg ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.
- Menggunakan sistem Penuras Jag Air dengan blok-karbon isian semula yg pertama, di mana ianya dapat mengurangkan tinbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yg tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar. Bahasa mudah, mesra alam gitu ;) Whatsapp 013-4558183

#sayajual #shaklee  #sihat #bazaarpaknil #getcleanwater

Blog Stats

  • 13,682 hits
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 231 other followers

%d bloggers like this: