Kebaikan dan kepentingan kolagen

Leave a comment

January 13, 2013 by Miss Vita Corner

sila tengok gambarajah dibwh ni..tu dia antara kebaikan kolagen.. menegang, menyubur, mencerah,mengembalikan keanjalan, meningkatkan pergerakan, melembap, anti penuaan….  woww.. banyak bukan….. Kalau rasa berminat dengan Collagen Powder  Shaklee.. sila lah contact saya… I love it.. :)

Image

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow Me -Instagram-

Ha ni lah saiznya.vitalea yg hijau, yg putih tu vit c.besar ke? Sederhana jer saiznya, lagipun kita ambik dgn air kan.so apa nak susah? Telan jer.. ;) #shaklee #vitalea #vitaminc #supplement #sihat Tiga supplement berbentuk tablet yg basic utk kesihatan dan kecantikan. Amalkan setiap hari, jaga pemakanan, dan amalkan gaya hidup sihat. Inbox di fb atau sms/whatsapp 0134558183 utk pertanyaan & order. ;) Alhamdulillah.. walaupun baru ada 66 followers.. tq semua yang follow. ;) Kat mana saya simpan supplement? Hehe.. dalam fridge lah. Kat tepi tu hah, tempat spesel utk supplement supaya lebih tahan lama. #shaklee #supplement Malam2 mesti ambik OsteMatrix.. sebiji bersamaan segelas susu.. tak payah nak bancuh2, telan jer. Nite! ;) Jangan lupa chew vit C 100mg ni..saya ambik sehari 2-3biji jer.tu pon dah nampak kesannya.. ;)

Blog Stats

  • 11,100 hits
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 231 other followers

%d bloggers like this: