11 ALASAN ANDA PERLU JATUH CINTA DENGAN ALFALFA

Leave a comment

January 22, 2013 by Miss Vita Corner

INI LAH DIA 11 ALASAN ANDA PERLU JATUH CINTA DENGAN ALFALFA

1. It lowers cholesterol- In several studies, alfalfa supplementation reduced blood cholesterol levels, particularly for individuals with a specific kind of high cholesterol known as type II hyperlipoproteinemia. It appears that the fibers and chemicals in alfalfa stick to cholesterol, so that it doesn’t stay in the blood so it can’t be deposited on blood vessel walls. Even more exciting is that it seems to lower bad cholesterol (LDL) while leaving good cholesterol (HDL) alone.

2. Contains essential enzymes needed to efficiently digest food-(Lipase – fat splitting,Amylase – acts on starches,Coagulase – coagulates or clots blood,Emulsin – acts upon sugar,Invertase – converts cane sugar to dextrose,Peroxidate – oxidizing effect of the blood,Pectinase – forms vegetable jelly,Protase – digests proteins)

3. Alfalfa is a great digestive aid- The chlorophyll, enzymes, minerals, vitamins all aid digestion and help stimulate lagging appetites.The 8 essential enzymes assist in digesting all 4 classes of food: proteins, fats, starches and sugars.

4. Aids in healing peptic ulcers- Contains Vitamin U, a vitamin found in green vegetables. It is used in the treatment of peptic ulcers, colitis, and gastritis and has an effect on secretory, acid-forming, and enzymatic functions of the intestinal tract*. Vitamin U effectively cured 80% of peptic ulcers of those tested at Stanford
University, (as stated in “Nature’s Healing Grasses”).

5. Aids the kidneys in ridding the body of excess fluid and regulates the bowels- Chemicals in alfalfa have mild diuretic properties, which may promote the loss of water from the body. Therefore, alfalfa may relieve swelling caused by excess water accumulation.

6. Helps the body fight off infection- The chlorophyll in alfalfa develops an effective barrier against bacterial invasion by its stimulation effect on the growth of connective tissue and granulation tissue.

7. Alfalfa has a long history of health benefits. Some consider it a superfood!- AL-FAL-FA meaning father of all foods. They were so convinced that it was beneficial to the health and strength of the body.

8. Alfalfa is rich in vitamins-Vitamin A – for night vision and important for eye health. Builds resistance to infections, especially in the respiratory tract; promotes growth ands vitality; promotes healthy skin and is essential in pregnancy. Vitamin E- protects cells against damage from sun’s radiation and air pollution; promotes heart, cardiovascular and muscle health and improved immune function; promotes muscle tone in the body; helps bring nutrients to cells and helps strengthen blood vessel walls, including capillary walls; helps proper focusing of the eyes.Vitamin U – promotes health of body to help overcome peptic ulcers.Vitamin B6-helps food assimilation and protein and fat metabolism; promotes nerve and skin health; helps battle nausea symptoms.Vitamin K- essential for blood clotting; important in liver functions; may possibly contribute to vitality and longevity.Vitamin D - regulates the use of calcium and phosphorus in the body and is therefore necessary for the proper formation of strong and healthy teeth and bones.

9. Alfalfa is rich in minerals-Calcium- builds and maintains bones and teeth; helps clot blood, aids in vitality and endurance; regulates heart rhythm, soothes nerves.Iron – required in manufacturing hemoglobin; helps carry oxygen in the blood.Manganese is a trace element that is thought to be involved with the body’s use of carbohydrates from food. This helps alfalfa lower blood sugar levels. Because alfalfa may have a lowering effect on blood sugar, alfalfa may increase the effectiveness of medications used for the treatment of diabetes. Potassium – necessary for normal muscle tone, nerves, heart action and enzyme reactions; digests fats.Phosphorus – needed for normal bone and tooth structure. Interrelated with action of calcium and Vitamin D. Improves nourishment of nerve tissue.Chlorine (chloride) – an essential electrolyte which cleans and purifies the body; regulates fat, sugar and starch metabolism.Sodium- regulates fluid balance throughout body; neutralizes acids, prevents clotting of blood; activates spleen, bowels and stomach functions.Silicon Magnesium – helps body to deal with constipation; steadies the nerves; has protective effect on skin and body; stimulates brain function.

10. Alfalfa is high in protein- Alfalfa has 18.9% as compared to beef at 16.5%, milk at 3.3% and eggs at 13.1%. (Muscles are composed of protein and the lack of it results in fatigue and weakness.)

11. Pregnancy and Lactation Remedies – as milk booster

sumber:http://www.pjstory.com

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow Me -Instagram-

Selamat pagi dan salam 1 Syawal :) Pagi ni mandi syampu rambut dgn syampu terbaik Shaklee ni, pastu rapikan dengan perapi.. guna 1 set ni setiap hari, asyik nak cium jer rambut.. rambut wangi dan tebal di hari raya ;) tiada lagi masalah rambut gugur :) #sayajual #suplemen #shaklee #makanantambahan #sihat #cantik #bazaarpaknil #shopping #setkecantikan #prosante #setrambutgugur #syampu #perapi #scalptreatment Salam AidilFitri Maaf Zahir & Batin dari saya sekeluarga. :) - Tengok harga kat gambar tu. Mampu milik sangat kan? 1 set siap lengkap semuanya. Harga mcm tak percaya. Kurang dari RM1k.. eh.. Eh RM500 pon tak sampai utk 1 set penapis air? Biar betul? ;)
- Mudah dibawa ke mana saja. Portable :) nak bawak balik kampung (cuti raya), pegi jalan2, berkelah ke apa2 sajalah.. :) dah tak perlu beli air mineral berbotol-botol, menjimatkan bukan? ;)
- Mudah digunakan dan mudah dipasang. Tak perlu susah payah pasang ke sinki bagai.. hanya tuangkan saja air ke dalam jag, dan tak perlu tunggu lama.. air tu dah boleh terus diminum :)
- Rasa air yg sedap dan warna air pun jernih. Bagi mereka yg air kat rumah agak kuning, sangat disarankan guna penapis air ni. Anda lihat sendiri perbezaannya ;)
- Yang paling penting.. ia disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan2 cemar lain disamping mengekalkan kandungan mineral air yg sihat! Dan disahkan juga dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yg disebabkan oleh bahan sampingan klorin. - Tak payah cuci filter. Sebab setiap 303 liter (80 gelen) air hanya perlu tukar filternya saja. Senang kerja kan? ;) kalau filter lain kena basuh bila asal nampak kekuningan, penat kan? Yg ni tak perlu ;)
- Menjimatkan! Sekiranya anda penggemar air mineral dan suka beli air mineral berbotol-botol tu, cuba bandingkan bila guna penapis air ni. Dapat jimat banyak! Sebab hanya beberapa sen bagi seliter air. Ia berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan. - Canggih! Jag Air bermeter automatik pertama yg menunjukkan jumlah gelen air yg telah dituras-tidak memerlukan kuasa elektrik. Sekaligus menjimatkan kos dan tak perlu dimasak. :)
- Diiktiraf oleg Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA] yg ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.
- Menggunakan sistem Penuras Jag Air dengan blok-karbon isian semula yg pertama, di mana ianya dapat mengurangkan tinbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yg tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar. Bahasa mudah, mesra alam gitu ;) Whatsapp 013-4558183

#sayajual #shaklee  #sihat #bazaarpaknil #getcleanwater Perubahan sangat ketara kan? Dari air kuning dah jadi bersih, so rasa lebih yakin nak minum. Banyak kelebihan kalau beli set penapis air water pitcher ni. Yang pasti, siapa yg minum air tapis ni confirm cakap "sedap!".. ;) rasa air enak, air lebih bersih dan membantu kesihatan menjadi lebih baik. Jom dapatkan utk diri sendiri dan keluarga di kampung. Inbox/pm di Facebook atau whatsapp 013-4558183 utk sebarang pertanyaan atau order. :) #sayajual #suplemen #shaklee #makanantambahan #sihat #cantik #bazaarpaknil #shopping #getcleanwater Nak beli 1 set pon boleh, lagi bagus dan kesan lebih cepat. :) atau nak beli 2-3 barang jer, atau 1 jer pon boleh. Inbox saya di facebook bagi yg berminat, atau boleh juga whatsapp 013-4558183. Order cepat, dapat cepat, boleh guna cepat, boleh tengok kesan cepat. :) #sayajual #suplemen #shaklee #makanantambahan #sihat #cantik #bazaarpaknil #shopping #setkecantikan #putih #setkulitberminyak #kulitberminyak #setcerah #jimat #nutriwhite #enfuselle Nak beli 1 set pon boleh, lagi bagus dan kesan lebih cepat. :) atau nak beli 2-3 barang jer, atau 1 jer pon boleh. Inbox saya di facebook bagi yg berminat, atau boleh juga whatsapp 013-4558183. Order cepat, dapat cepat, boleh guna cepat, boleh tengok kesan cepat. :) #sayajual #suplemen #shaklee #makanantambahan #sihat #cantik #bazaarpaknil #shopping #setkecantikan #putih #setkulitberminyak #kulitberminyak #setcerah #jimat #nutriwhite #enfuselle

Blog Stats

  • 12,968 hits
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 231 other followers

%d bloggers like this: